Chronic Disease Clinic

Tiloissamme toimii myös kroonisten tautien ja tulehdusten hoitoon perehtynyt CDC-klinikka.

Klinikalla on monen vuoden kokemus vaikeiden ja monesti epäselvien tautien kuten borrelioosin ja sen liitännäisinfektioiden, väsymysoireyhtymä CFS:n, homeesta ja kemikaaleista johtuvien sairauksien sekä kilpirauhasongelmien ja haasteellisten neurologisten ongelmien hoidosta. Apua saa myös painonhallintaan ja liikuntaan liittyvissä ongelmissa. CDC:n tavoitteena on aina kokonaisvaltainen hoito, johon kuuluu lääkehoidon lisäksi vitamiinien ja muiden lisäravinteiden käytössä ohjaaminen, ravinto- ja ruokavaliosuositukset sekä monipuoliset tuki-/oheishoidot. Jokainen potilas saa yksilöllisen hoitosuunnitelman.

Borrelioosin ja sen liitännäisinfektioiden hoito on tärkeää olla monipuolista, jotta paranemisprosessi on nopea ja oireet saadaan mahdollisimman tehokkaasti hallintaan. Chronic Disease Clinicin sivuilta löytää tarkemman kuvailun hoidon kulusta.

Klinikan palveluihin kuuluvat monipuoliset laboratoriopalvelut. Niissä teemme yhteistyötä saksalaisten (Infectolab, ArminLabs ja GanzImmun), amerikkalaisen IGeneX:n sekä tanskalaisen Nordic Laboratoriesin kanssa. Luonnollisesti myös kaikki Suomen laboratorioiden testit on saatavissa klinikan kautta.

Katso tästä CDC:n potilaille suunnatusta laboratoriotutkimuspaketista.